Hjem » Julen 2023

Julen 2023

på Knudhule Badehotel

Julen på Knudhule Badehotel 2023

Når skoven, haven og søen er i vinterklæder, er det tid til at hygge sig med sine nærmeste. På Knudhule Badehotel emmer hele huset af julestemning og dufter af dejlig mad – lige sagen, når vejret udenfor er koldt og barsk. Inviter familie og venner på et hyggeligt julearrangement ved Knudsøs bred, og lad os forkæle jer medårstidens specialiteter i en hyggelig og stemningsfuld atmosfære.

Julen på Knudhule badehotel 2023

Fra 13. november fortrylles Knudhule inde og ude af Blomster Mettes juleunivers og fremstår smukt pyntet i stuer og sale. Årets udsmykningstema er ”Botanic Christmas” hvor vi dyrker det grønne det hyggelige og det smagfulde. Vores udendørs udsmykning suppleres af en fantastisk lyssætning på et væld af juletræer og buske. Inden døre laver Mette finurlige juleinstallationer, der fortolker jul på en ny måde, men med rødder i traditionel jul.

Oplev den dejlige julestemning på Knudhule Badehotel. Bestil dit julearrangement allerede nu på tlf. 86 89 14 07 – vi glæder os til at se jer!

Frem til 22. december 2023 holder restauranten åbent til frokost mandag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 14.00 og til middag mandag til søndag fra kl. 18.00.

Vi har særlige menuer om søndagen til både frokost og middag.

Ophold kan bookes med ankomst alle ugens dage frem til 21. december.

Reservation er nødvendig til alle arrangementer. Priser er inklusive moms.

Scroll to Top