Hjem » Restaurant » Middag “Jul” 2023

Middag “Jul” 2023

på Knudhule Badehotel

Vinterens sæsonmenu "JUL"

Menuen "jul" serveres fra d. 15. november2023

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”

NV André Clouet, Rosé Brut, Bouzy 129,- pr. glas

Eller prøv vores

X-MAS-MULE 129,-
Vodka, hormoner, fiduser, ingefær samt bobler fra nær og fjern

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”JUL” 2023

Appetitvækker

Kartoffelblinis med rimsaltet laks og urtecreme

Appetizer: Blinis with salted salmon and herbal cream

 

Starten

Spicy saute af skaldyr med scampi, rejer, kammuslingesouffle og koriander

Starter: Spicy sauté of shellfish, shrimps, scallop souffle and greens

 

Mellemspillet

And i variation på sprød butterdej, æble og andesauce

Second: Duck in two ways with crispy pastry, apple and duck glaze sauce

 

Kødet

Krondyrsfilet med cremede jordskokker og morkelsauce

Main: Filet of red deer with creamed Jerusalem artichoke and morel sauce

 

Osten

Variation af franske og danske oste med søde blommer og løgkompot

Cheese: Variation of French and Danish cheese

 

Desserten

Julechokoladedessertkage med ”sne og slud”

Dessert: X-Mas Chocolate dessert cake with ice-cream

 

Appetitvækker + 4-retter 485,- pr. kuvert
Appetitvækker + 5-retter 545,- pr. kuvert

4-glas vinmenu 355,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 445,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 230,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 260,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 250,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 285,- pr. kuvert

Hele Molevitten: Mousserende, snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-

Køkkenchefens ”Classic Deluxe”

Appetitvækker

Kartoffelblinis med rimsaltet laks, kaviar og urtecreme

 Blinis with salted salmon and herbal cream

 

Forret
Filet af Pighvar med jomfruhummer og sauce hollandaise

Filet of turbot with crayfish and sauce hollandiase

 

Hovedret

Kalvemørbrad med brissel, madeirasauce og skorzonerrod

Tenderloin from veal with madeira sauce and skorzone root

 

Dessert

Den gyldne julekugle
Passionsfrugt, is og chokolade

Christmas chocolate sphere with ice-cream and passion fruit

 

Appetitvækker + 3-retter 520,- pr. kuvert

Tilvalg af 3-glas vinmenu Classic Deluxe 375,- pr. kuvert

A la Carte

Forretter

Filet af Pighvar med jomfruhummer og sauce hollandaise 225,-

Filet of turbot with crayfish and sauce hollandiase

And i variation på sprød butterdej, æble og andesauce 125,-

Duck in two ways with crispy pastry, apple and duck glaze sauce

Julelaks med peberrodscreme og æggeflan 150,-

Christmas salmon with horseradish and flan


Smørristet toast med cremede svampe, portvinsreduktion og tyttebær 135,- (vegetarisk)

Butter fried toast with creamed mushrooms and lingonberries

Spicy saute af skaldyr med scampi, rejer, kammuslingesouffle og koriander 150,-

Spicy sauté of shellfish, shrimps, scallop souffle and greens

Hovedretter

Krondyrsfilet med cremede jordskokker og morkelsauce

Filet of red deer with creamed Jerusalem artichoke and morel sauce

Kalvemørbrad med brissel, madeirasauce og skorzonerrod

Tenderloin from veal with madeira sauce and skorzone root

Steak af okseentrecôte, fritter, vinterrønt “en papilotte” og sauce bearnaise 399,-

Entrecote of beef, french-fries, vegetables and sauce bearnaise

Vinterrisotto med rodfrugter 175,-

Winter risotto with root vegetables


Pandestegt torskefilet med soja-smør og risotto 250,-

Filet of cod with soya– butter sauce and risotto

Desserter by Sisse

Julechokoladedessertkage med ”sne og slud” 125,-

X-Mas Chocolate dessert cake with ice-cream

 

Den gyldne julekugle 150,-

Passionsfrugt, is og chokolade

Christmas chocolate sphere with ice-cream and passion fruit

 

Baked Alaska med appelsin 125,-

Baked Alaska with orange

 

Hasselnødde-Frangipane med kirsebær 125,-

Frangipane with hazelnut an cherries

 

Ris a la mande med kirsebærsauce 95,-

Creamed rice with vanilla and cherrysauce

 

Ost

Variation af franske og danske oste med søde blommer og løgkompot 150,-

Variation of French and Danish cheese

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-

Filled chocolate

 

2 mini flødeboller 45,-

Chocolate, merengue and marzipan

 

Julebag fra Konditor Sisse 55,-

Christmas Pastry

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

 

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 115,-

Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 115,-

Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 130,-

Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med pecorino og urter 130,-

Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-

Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Scroll to Top