Hjem » Restaurant » Middag “Jul” 2023
Middag “Jul” 2023
på Knudhule Badehotel
Vinterens sæsonmenu "JUL"
Menuen "jul" serveres fra d. 15. november2023
Champagne eller Drink
Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:
Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”
NV André Clouet, Rosé Brut, Bouzy 129,- pr. glas
Eller prøv vores
X-MAS-MULE 129,-
Vodka, hormoner, fiduser, ingefær samt bobler fra nær og fjern
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!
Sæsonmenu ”JUL” 2023
Appetitvækker
Kartoffelblinis med rimsaltet laks og urtecreme
Appetizer: Blinis with salted salmon and herbal cream
Starten
Spicy saute af skaldyr med scampi, rejer, kammuslingesouffle og koriander
Starter: Spicy sauté of shellfish, shrimps, scallop souffle and greens
Mellemspillet
And i variation på sprød butterdej, æble og andesauce
Second: Duck in two ways with crispy pastry, apple and duck glaze sauce
Kødet
Krondyrsfilet med cremede jordskokker og morkelsauce
Main: Filet of red deer with creamed Jerusalem artichoke and morel sauce
Osten
Variation af franske og danske oste med søde blommer og løgkompot
Cheese: Variation of French and Danish cheese
Desserten
Julechokoladedessertkage med ”sne og slud”
Dessert: X-Mas Chocolate dessert cake with ice-cream
Appetitvækker + 4-retter 485,- pr. kuvert
Appetitvækker + 5-retter 545,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 355,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 445,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 230,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 260,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 250,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 285,- pr. kuvert
Hele Molevitten: Mousserende, snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-
Køkkenchefens ”Classic Deluxe”
Appetitvækker
Kartoffelblinis med rimsaltet laks, kaviar og urtecreme
Blinis with salted salmon and herbal cream
Forret
Filet af Pighvar med jomfruhummer og sauce hollandaise
Filet of turbot with crayfish and sauce hollandiase
Hovedret
Kalvemørbrad med brissel, madeirasauce og skorzonerrod
Tenderloin from veal with madeira sauce and skorzone root
Dessert
Den gyldne julekugle
Passionsfrugt, is og chokolade
Christmas chocolate sphere with ice-cream and passion fruit
Appetitvækker + 3-retter 520,- pr. kuvert
Tilvalg af 3-glas vinmenu Classic Deluxe 375,- pr. kuvert
A la Carte
Forretter
Filet af Pighvar med jomfruhummer og sauce hollandaise 225,-
Filet of turbot with crayfish and sauce hollandiase
And i variation på sprød butterdej, æble og andesauce 125,-
Duck in two ways with crispy pastry, apple and duck glaze sauce
Julelaks med peberrodscreme og æggeflan 150,-
Christmas salmon with horseradish and flan
Smørristet toast med cremede svampe, portvinsreduktion og tyttebær 135,- (vegetarisk)
Butter fried toast with creamed mushrooms and lingonberries
Spicy saute af skaldyr med scampi, rejer, kammuslingesouffle og koriander 150,-
Spicy sauté of shellfish, shrimps, scallop souffle and greens
Hovedretter
Krondyrsfilet med cremede jordskokker og morkelsauce
Filet of red deer with creamed Jerusalem artichoke and morel sauce
Kalvemørbrad med brissel, madeirasauce og skorzonerrod
Tenderloin from veal with madeira sauce and skorzone root
Steak af okseentrecôte, fritter, vinterrønt “en papilotte” og sauce bearnaise 399,-
Entrecote of beef, french-fries, vegetables and sauce bearnaise
Vinterrisotto med rodfrugter 175,-
Winter risotto with root vegetables
Pandestegt torskefilet med soja-smør og risotto 250,-
Filet of cod with soya– butter sauce and risotto
Desserter by Sisse
Julechokoladedessertkage med ”sne og slud” 125,-
X-Mas Chocolate dessert cake with ice-cream
Den gyldne julekugle 150,-
Passionsfrugt, is og chokolade
Christmas chocolate sphere with ice-cream and passion fruit
Baked Alaska med appelsin 125,-
Baked Alaska with orange
Hasselnødde-Frangipane med kirsebær 125,-
Frangipane with hazelnut an cherries
Ris a la mande med kirsebærsauce 95,-
Creamed rice with vanilla and cherrysauce
Ost
Variation af franske og danske oste med søde blommer og løgkompot 150,-
Variation of French and Danish cheese
Til Kaffen
Fyldte chokolader 59,-
Filled chocolate
2 mini flødeboller 45,-
Chocolate, merengue and marzipan
Julebag fra Konditor Sisse 55,-
Christmas Pastry
Børne-menu
Serveres til børn op til 14 år
Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
Pasta Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce