Hjem » Restaurant » Middag “Sommer” 2025

Middag “Sommer” 2025

Dinner "Summer" 2025

Sæsonmenu middag "Sommer" 2025

Middagsmenuen "Sommer" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 4.juni 2025.
Husk at bestille bord.

Dinner "Summer" can be enjoyed in the restaurant at Knudhule Badehotel from 4. june 2025. Please make a table reservation.

Aperitif anbefaling

Vær lidt mere Churchill i hverdagen og drik et glas

Champagne Pol Roger Reservé Brut 149,- pr. gl.

eller prøv en ægte sommerdrink

Paloma: tequila, lime, pink grape og sirup 125,-

Jubilæumsmenu "Sommer" 2025

Gastronomisk Institut 2005-2025 20 år i Søhøjlandet

Appetitvækker
Appetizer

Forret
Skaldyrssalat med avocadosalsa, tomat og
letstegt tun
Starter: Shellfish salad with avocado salsa, tomato and tuna

Mellemspillet
Sejfilet med pommes anna, fiskeglace og forårsløg
Second: Pollock fillet with pommes Anna, fish glaze sauce and spring onion

Kødet
Rosastegt kalveculotte med sommerfrikassé,
spidskål og crudités af fennikel
Main: Pink rhump of veal with spring frcassee, cabbage and fennel crudités

Osten
Variation af Europæiske oste med garniture
Cheese: Cheese selection from Europe with sweet garnish

Desserten
Koldskålscheesecake med jordbær og rabarber
Dessert: Buttermilk cheese cake with strawberry and rhubarb

4-retters sæsonmenu 555,- pr. kuvert
5-retters sæsonmenu 599,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 380,- 5-glas vinmenu 455,-
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,-
Saftmenu 4-glas 260,- 5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert

 

A la Carte

Forretter

Sæson specialiteter

Hvide asparges med sauce beurre blanc og
urter 150,-
White asparagus with sauce beurre blanc and green herbs

Skaldyrssalat med avocadosalsa, tomat og
letstegt tun 150,-
Shellfish salad with avocado salsa, tomato and tuna


Klassikere

Burrata med bagte løg, tomater og pesto 150,-
Burrata cheese with onions, tomato and pesto

Pata negra med crostini og aioli 170,-
Spanish ham with crostini and aioli

Rørt tatar af kalv med sprød salat og spice 125,-
Tatar of veal with crispy salad and spices

Varmrøget laks fra egen røgeovn med
marineret grønt 125,-
Smoked salmon with marinated greens

Rejecocktail med håndpillede rejer, tomat,
kaviar, citron, salat og dressing 125,-
Prawn Cocktail with salad, caviar, lemon, tomato and dressing

Hovedretter

Sæson specialiteter

Rosastegt kalveculotte med sommerfrikassé,
spidskål og crudités af fennikel 250,-
Pink rhump of veal with spring frcassee, cabbage and fennel crudités

Moules-Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes
frites, hvidløgsbrød og dip 250,-
Moules-Frites with french frites, garlic bread and dip


Klassikere

Peberbøf med pebersauce, kryddersmør,
pommes frites og salat 395,-
Pepper Steak of beef with french fries, spice butter and salad

Variation af Hopballe kylling med små
kartofler, skysauce og rabarberkompot 250,-
Variation of ”Hopballe” chicken with potatoes, gravy sauce and rhubarb compote

Helstegt rødspætte med hollandaise, kartoffel og grønt 275,-
Fried plaice with sauce hollandaise, potato and greens

Stegte kartofler med pocheret æg, små ruller og
pesto 195,- (vegetarisk)
Fried potato with poached egg, crispy rolls and pesto

Rørt tatar af kalv, sprød salat og pommes frites
275,-
Tatar of veal with crispy salad, spice and french fries

Desserter

Sæson specialiteter

Koldskålscheesecake med jordbær og rabarber 125,-
Buttermilk cheese cake with strawberry and rhubarb

Rå æblekage med havregryn og creme 125,-
Raw apple cake with ”oatmeal” and cream

 

Klassikere

Crème Brûlée med vaniljeis og appelsin 125,-
Crème Brûlée with vanilla ice cream and orange

Moelleaux au chocolat med jordbærsorbet 120,-
Baked chocolate cake with strawberry sorbet

Baked Alaska med passionsfrugt og hindbær 125,-
Baked alaska with passion fruit and raspberry

 

Ost

Variation af Europæiske oste med garniture 125,-
Cheese selection from Europe with sweet garnish

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 79,-
Filled chocolate

2 mini flødeboller 55,-
Chocolate, merengue and marzipan

Køkkenchefen anbefaler!

En helaften på Knudhule….!

Prøv hele Molevitten:

Appetitvækker, Aperitif, 5-retter menu, 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1190,- pr. kuvert.

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

Paneret fiskefilet med pommes frites og grønt 125,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

Børneburger med salat og pommes frites 135,-
Burger with salad, dressing, ketchup and French fries

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Børnedesserter

Børneis med vaniljeis, bær og chokoladesauce
75,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Diverse drikke

Flaskeøl

Carlsberg pilsner 4,6% 33 cl.

49,-

Tuborg Classic 4,6% 33 cl.

49,-

Carlsberg Nordic 0,00 % 33 cl.

49,-

1664 Blanc Kronenbourg 5% - 25 cl.

55,-

Rochefort Trappist

- No. 6 Dubbel 7,5 % - 33 cl.

65,-

- No. 10 Dark Ale 11,3 % - 33 cl.

65,-

Klosterbryggeriet 50 cl.

- Årsøl IPA 6,2%

95,-

- Oluf Kvitter Øko ale 7%

95,-

- Hvedeøl 5,2%

95,-

- Himmebjergøl 5%

95,-

- Nonnen Pale Ale 0.4 % - 33 cl.

69,-

RYBRYG - 50 cl.

- Gylden Gudenå IPA 6,2%

95,-

- Brown ale 6,5%

95,-

Fadøl

Carlsberg Pilsner 4,6% 25cl.

43,-

Carlsberg Pilsner 4,6% 40cl.

59,-

Carlsberg Pilsner 4,6% 60cl.

82,-

Tuborg Classic 4,6% 25cl.

43,-

Tuborg Classic 4,6% 40cl.

59,-

Tuborg Classic 4,6% 60 cl.

82,-

Sodavand på flaske

Coca Cola og Zero 25 cl.

40,-

Tuborg Squash 25 cl.

40,-

Schweppes Lemon 25 cl.

40,-

Sprite 25 cl.

40,-

Mineralvand på flaske

Bonaqua med brus 25 cl.

40,-

Bonaqua med brus m/citrus 25 cl.

40,-

Juice og most

Hyldeblomst 25 cl.

42,-

Æble 25 cl.

42,-

Appelsin 25 cl.

42,-

Juice og Sparkling tea 75 cl.

Sparkling Juicy Tea Darjeeling - Rhubarb Van Nahmen

199,-

Sparkling Juicy Tea Verbena

199,-

Topaz Apple Bio Van Nahmen

199,-

Rhabarbernectar Van Nahmen

199,-

Williams Christ pear Juice Van Nahmen (sød)

199,-

Konstantinopeler Apfelquitte Van Nahmen (krydret)

199,-

Aquavit 3 cl.

Aalborg Taffel 45%

40,-

Aalborg Harald Jensen 45%

40,-

Aalborg Export 38%

40,-

Aalborg Dild 38%

40,-

Aalborg Jubilæum 40%

40,-

Aalborg Porse Snaps 40%

40,-

O.P. Anderson 40 %

40,-

Lysholm Linie Akvavit 41,5%

40,-

Bobler : fl. gl.

Cava brut N de N organic, Spanien

425,- 99,-

Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto

425,- 99,-

Champagne Pol Roger Reservé Brut

750,- 149,-

Cider: “Fra Knudsø” Fl.

IDUN æblecider 1/2 fl. (Halvtør 6%)

150,-

Drinks/Aperitif: Stk.

Hendricks & Fever Tree tonic

115,-

Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda

95,-

Paloma: Tequila, lime, pink grape og sirup

125,-

Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda

115,-

Hvidvin: fl. gl.

Pinot Grigio Villa Antane Italien

350,- 99,-

La Galope, Côtes de Gascogne

425,- 115,-

Cuveé Trimabach Alsace

425,- 110,-

Rødvin fl. gl.

Ventoux Rouge Famille Perrin, Frankrig

350,- 99,-

Beaujolais Village J. Loron

425,- 115,-

Macon Milly, Lamartine Les Arbillons

450,- 125,-

Rose fl. gl.

Pont Neuf Rosé MAGNUM

850,- 115,-

Miraval Rosé

425,- 115,-

Pico Aneto Rosé

425,- 115,-

nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Scroll to Top