Sæsonmenu middag "Sommer" 2025
Middagsmenuen "Sommer" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 4.juni 2025.
Husk at bestille bord.
Dinner "Summer" can be enjoyed in the restaurant at Knudhule Badehotel from 4. june 2025. Please make a table reservation.
Aperitif anbefaling
Vær lidt mere Churchill i hverdagen og drik et glas
Champagne Pol Roger Reservé Brut 149,- pr. gl.
eller prøv en ægte sommerdrink
Paloma: tequila, lime, pink grape og sirup 125,-
Jubilæumsmenu "Sommer" 2025
Gastronomisk Institut 2005-2025 20 år i Søhøjlandet
Appetitvækker
Appetizer
Forret
Skaldyrssalat med avocadosalsa, tomat og
letstegt tun
Starter: Shellfish salad with avocado salsa, tomato and tuna
Mellemspillet
Sejfilet med pommes anna, fiskeglace og forårsløg
Second: Pollock fillet with pommes Anna, fish glaze sauce and spring onion
Kødet
Rosastegt kalveculotte med sommerfrikassé,
spidskål og crudités af fennikel
Main: Pink rhump of veal with spring frcassee, cabbage and fennel crudités
Osten
Variation af Europæiske oste med garniture
Cheese: Cheese selection from Europe with sweet garnish
Desserten
Koldskålscheesecake med jordbær og rabarber
Dessert: Buttermilk cheese cake with strawberry and rhubarb
4-retters sæsonmenu 555,- pr. kuvert
5-retters sæsonmenu 599,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 380,- 5-glas vinmenu 455,-
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,-
Saftmenu 4-glas 260,- 5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert
A la Carte
Forretter
Sæson specialiteter
Hvide asparges med sauce beurre blanc og
urter 150,-
White asparagus with sauce beurre blanc and green herbs
Skaldyrssalat med avocadosalsa, tomat og
letstegt tun 150,-
Shellfish salad with avocado salsa, tomato and tuna
Klassikere
Burrata med bagte løg, tomater og pesto 150,-
Burrata cheese with onions, tomato and pesto
Pata negra med crostini og aioli 170,-
Spanish ham with crostini and aioli
Rørt tatar af kalv med sprød salat og spice 125,-
Tatar of veal with crispy salad and spices
Varmrøget laks fra egen røgeovn med
marineret grønt 125,-
Smoked salmon with marinated greens
Rejecocktail med håndpillede rejer, tomat,
kaviar, citron, salat og dressing 125,-
Prawn Cocktail with salad, caviar, lemon, tomato and dressing
Hovedretter
Sæson specialiteter
Rosastegt kalveculotte med sommerfrikassé,
spidskål og crudités af fennikel 250,-
Pink rhump of veal with spring frcassee, cabbage and fennel crudités
Moules-Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes
frites, hvidløgsbrød og dip 250,-
Moules-Frites with french frites, garlic bread and dip
Klassikere
Peberbøf med pebersauce, kryddersmør,
pommes frites og salat 395,-
Pepper Steak of beef with french fries, spice butter and salad
Variation af Hopballe kylling med små
kartofler, skysauce og rabarberkompot 250,-
Variation of ”Hopballe” chicken with potatoes, gravy sauce and rhubarb compote
Helstegt rødspætte med hollandaise, kartoffel og grønt 275,-
Fried plaice with sauce hollandaise, potato and greens
Stegte kartofler med pocheret æg, små ruller og
pesto 195,- (vegetarisk)
Fried potato with poached egg, crispy rolls and pesto
Rørt tatar af kalv, sprød salat og pommes frites
275,-
Tatar of veal with crispy salad, spice and french fries
Desserter
Sæson specialiteter
Koldskålscheesecake med jordbær og rabarber 125,-
Buttermilk cheese cake with strawberry and rhubarb
Rå æblekage med havregryn og creme 125,-
Raw apple cake with ”oatmeal” and cream
Klassikere
Crème Brûlée med vaniljeis og appelsin 125,-
Crème Brûlée with vanilla ice cream and orange
Moelleaux au chocolat med jordbærsorbet 120,-
Baked chocolate cake with strawberry sorbet
Baked Alaska med passionsfrugt og hindbær 125,-
Baked alaska with passion fruit and raspberry
Ost
Variation af Europæiske oste med garniture 125,-
Cheese selection from Europe with sweet garnish
Til Kaffen
Fyldte chokolader 79,-
Filled chocolate
2 mini flødeboller 55,-
Chocolate, merengue and marzipan
Køkkenchefen anbefaler!
En helaften på Knudhule….!
Prøv hele Molevitten:
Appetitvækker, Aperitif, 5-retter menu, 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1190,- pr. kuvert.
Børne-menu
Serveres til børn op til 14 år
Kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
Paneret fiskefilet med pommes frites og grønt 125,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
Børneburger med salat og pommes frites 135,-
Burger with salad, dressing, ketchup and French fries
Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
Børnedesserter
Børneis med vaniljeis, bær og chokoladesauce
75,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce
Diverse drikke
Flaskeøl
Carlsberg pilsner 4,6% 33 cl.
49,-
Tuborg Classic 4,6% 33 cl.
49,-
Carlsberg Nordic 0,00 % 33 cl.
49,-
1664 Blanc Kronenbourg 5% - 25 cl.
55,-
Rochefort Trappist
- No. 6 Dubbel 7,5 % - 33 cl.
65,-
- No. 10 Dark Ale 11,3 % - 33 cl.
65,-
Klosterbryggeriet 50 cl.
- Årsøl IPA 6,2%
95,-
- Oluf Kvitter Øko ale 7%
95,-
- Hvedeøl 5,2%
95,-
- Himmebjergøl 5%
95,-
- Nonnen Pale Ale 0.4 % - 33 cl.
69,-
RYBRYG - 50 cl.
- Gylden Gudenå IPA 6,2%
95,-
- Brown ale 6,5%
95,-
Fadøl
Carlsberg Pilsner 4,6% 25cl.
43,-
Carlsberg Pilsner 4,6% 40cl.
59,-
Carlsberg Pilsner 4,6% 60cl.
82,-
Tuborg Classic 4,6% 25cl.
43,-
Tuborg Classic 4,6% 40cl.
59,-
Tuborg Classic 4,6% 60 cl.
82,-
Sodavand på flaske
Coca Cola og Zero 25 cl.
40,-
Tuborg Squash 25 cl.
40,-
Schweppes Lemon 25 cl.
40,-
Sprite 25 cl.
40,-
Mineralvand på flaske
Bonaqua med brus 25 cl.
40,-
Bonaqua med brus m/citrus 25 cl.
40,-
Juice og most
Hyldeblomst 25 cl.
42,-
Æble 25 cl.
42,-
Appelsin 25 cl.
42,-
Juice og Sparkling tea 75 cl.
Sparkling Juicy Tea Darjeeling - Rhubarb Van Nahmen
199,-
Sparkling Juicy Tea Verbena
199,-
Topaz Apple Bio Van Nahmen
199,-
Rhabarbernectar Van Nahmen
199,-
Williams Christ pear Juice Van Nahmen (sød)
199,-
Konstantinopeler Apfelquitte Van Nahmen (krydret)
199,-
Aquavit 3 cl.
Aalborg Taffel 45%
40,-
Aalborg Harald Jensen 45%
40,-
Aalborg Export 38%
40,-
Aalborg Dild 38%
40,-
Aalborg Jubilæum 40%
40,-
Aalborg Porse Snaps 40%
40,-
O.P. Anderson 40 %
40,-
Lysholm Linie Akvavit 41,5%
40,-
Bobler : fl. gl.
Cava brut N de N organic, Spanien
425,- 99,-
Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto
425,- 99,-
Champagne Pol Roger Reservé Brut
750,- 149,-
Cider: “Fra Knudsø” Fl.
IDUN æblecider 1/2 fl. (Halvtør 6%)
150,-
Drinks/Aperitif: Stk.
Hendricks & Fever Tree tonic
115,-
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda
95,-
Paloma: Tequila, lime, pink grape og sirup
125,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda
115,-
Hvidvin: fl. gl.
Pinot Grigio Villa Antane Italien
350,- 99,-
La Galope, Côtes de Gascogne
425,- 115,-
Cuveé Trimabach Alsace
425,- 110,-
Rødvin fl. gl.
Ventoux Rouge Famille Perrin, Frankrig
350,- 99,-
Beaujolais Village J. Loron
425,- 115,-
Macon Milly, Lamartine Les Arbillons
450,- 125,-
Rose fl. gl.
Pont Neuf Rosé MAGNUM
850,- 115,-
Miraval Rosé
425,- 115,-
Pico Aneto Rosé
425,- 115,-