Hjem » Restaurant » Middag “Vinter” 2024

Middag “Vinter” 2024

på Knudhule Badehotel

Sæsonmenu middag "Vinter"

Sæsonmenuen "Vinter" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 12. januar 2024 - husk at bestille bord.

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”

 

NV André Clouet, Brut, Bouzy 129,- pr. glas

Eller 

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu "Vinter" 2024

Appetitvækker

Sprøde kyllingechips med olivencreme og ansjos-melba

Appetizer: Crispy chicken crisps, olive cream and anchovies melba toast

 

Starten

Cremet mørk hummersuppe med cognac, rouille, rodfrugt og hummerhale

Starter: Creamed dark soup of lobster with rouille, root vegetables and lobster tail

 

Mellemspillet

Perlehøne i butterdej og morkelsauce

Second: Guinea fowl in puff pastry and morel sauce

 

Kødet

Oksefilet med grøn-peberglace og persillerod

Main: fillet of beef with pepper glace and parsley root

 

Osten

Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks pære-løg chutney

Cheese: Variation of European cheeses with biscuits and pear-onion chutney

 

Desserten

Citrontærte med marengs og is

Dessert: Lemon tart with ice-cream

 

Appetitvækker + 4-retter 485,- pr. kuvert  Appetitvækker + 5-retter 545,- pr. kuvert

4-glas vinmenu 380,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 455,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 260,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert

En helaften på Knudhule….? Prøv hele Molevitten:

Snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-

Køkkenchefens ”White”

 

Appetitvækker

Sprøde kyllingechips med olivencreme og ansjos-melba

Crispy chicken crisps, olive cream and anchovies melba toast

 

Forret

Ristede kammuslinger med blomkål, hasselnød og kapers

Butter fried scallops with cauliflower, hazelnut and capers

 

Hovedret

Torsk med fiskecreme, rogn, vintersalat og pommes dauphine

Fillet of cod with cod roe, vinter salad and pammes dauphine

 

Dessert

Yoghurt, bergamotte, marengs og panna cotta

White dessert with yoghurt, meringue, and panna cotta

 

Appetitvækker + 3-retter 420,- pr. kuvert

Tilvalg af 3-glas vinmenu White January  375,- pr. kuvert

A la Carte

Forretter

Stegt torskerogn med klassisk tilbehør 125,-

Pan fried cod roe with classic garnish

 

Perlehøne i butterdej og morkelsauce 100,-

Guinea fowl in puff pastry and morel sauce

 

Cremet mørk hummersuppe med cognac, rouille, rodfrugt og hummerhale 125,-

Creamed dark soup of lobster with rouille, root vegetables and lobster tail

 

Ristede kammuslinger med blomkål, hasselnød og kapers 125,-

Butter fried scallops with cauliflower, hazelnut and capers

 

Sprøde ruller med kylling, okse og gris - koriander dip og dyp 150,-

Crispy rolls with pork, chicken, beef and dip

Hovedretter

 

Oksefilet med grøn-peberglace og persillerod 299,-

Fillet of beef with pepper glace and parsley root

 


Vagtel og brissel med svampe og småkål 299,-

Quail and sweetbread with mushrooms and cabbage

 

Steak frites - kryddersmør, skysauce og salat 325,-

Steak and fries with gravy and salat

 

Vinterrisotto med rodfrugter 175,- (vegetarisk)

Winter risotto with root vegetables

 

Torsk med fiskecreme, rogn, vintersalat og pommes dauphine 250,-

Fillet of cod with cod roe, vinter salad and pammes dauphine

Desserter by Sisse

Citrontærte med marengs og is 100,-

Lemon tart with ice-cream

 

Blomme i madeira 125,-

Plum, with marzipan and madeira wine

 

Yoghurt, bergamotte, marengs og panna cotta 100,-

White dessert with yoghurt, meringue, and panna cotta

 

Chokolade og karamel
kage - karamel - creme 125,-

Caramel and chocolate dessert

 

Passion og mælkechokolade 95,-

Passion fruit with milk chocolate and sorbet

 

Ost

Variation af Europæiske oste, med Knudhule kiks pære-løg chutney 125,-

Variation of European cheeses with biscuits and pear-onion chutney

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-

Filled chocolate

2 mini flødeboller 45,-

Chocolate, merengue and marzipan

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

 

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-

Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 125,-

Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 135,-

Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-

Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 75,-

Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Scroll to Top