Julen 2025 - Se alle Knudhules julemenuer - juleophold og julemad samlet her

Hjem » Restaurant » Middag “Vinter” 2026

Middag “Vinter” 2026

Dinner "Winter" 2026

Sæsonmenu middag "Vinter" 2026

Middagsmenuen  kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d.10. januar 2026.
Husk at bestille bord.

Dinner "Winter" can be enjoyed in the restaurant at Knudhule Badehotel from 10.january 202.
Please
make a table reservation.

Aperitif anbefaling

Vær lidt mere Churchill og drik´ Champagne

Pol Roger Reservé Brut 149,- pr. gl.

"Vintermenu" 2026

Gastronomisk Institut siden 2005

Appetitvækker
And og syltet grønt
Appetizer: Duck and pickled vegetables

Forret
Cremet jomfruhummersuppe med ovnbagt
Vesterhavsfisk og friteret jomfruhummerhale
Starter: Creamed soup of Norwegian lobster with baked white fish and
fried lobster tail

Mellemspillet
Råmarineret kammusling med hvid soya, yuzu,
stenbiderrogn og Granny Smith
Second: Marinated scallops with yuzu, white soya and Granny Smith

Kødet
Kalvefilet med cremede svampe, vinterporre og
persillerod
Main: Filet of veal with creamed mushrooms, leek and parsley root

Osten
Variation af Europæiske oste med garniture
Cheese: Cheese selection from Europe with sweet garnish

DessertenGateau marcel med solbærsorbet
Dessert: French chocolate cake with black currant sorbet

 

4-retters sæsonmenu 565,- pr. kuvert
5-retters sæsonmenu 609,- pr. kuvert

 

4-glas vinmenu 399,- 5-glas vinmenu 475,-
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 260,- 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 305,-
Saftmenu 4-glas 285,- 5-glas saftmenu 315,- pr. kuvert

A la Carte

Forretter


Sæson specialiteter

Cremet jomfruhummersuppe med ovnbagt
Vesterhavsfisk og friteret jomfruhummerhale 135,-
Creamed soup of Norwegian lobster with baked white fish and
fried lobster tail

Råmarineret kammusling med hvid soya, yuzu
stenbiderrogn og Granny Smith 135,-
Marinated scallops with yuzu, white soya and Granny Smith


Klassikere

Stor rejemad med Rikkes rejesalat og dill 125,-
Danish style open sandwich with shrimp salad

Carpaccio ”Knudhule Style” med mild chili,
parmesan og sprød kartoffel 125,-
Carpaccio with chili, parmesan cheese and crispy potato

Fransk løgsuppe med brødcrouton og
gruyère 95,-
French onion soup with crouton and gruyère cheese

Cæsar salat med cæsardressing, bacon, crouton
og kylling 150,-
Cesar salad with cesar dressing, bacon, crouton and chicken

Svamperavioli med urteolie, løg og majs
(vegetarisk) 125,-
Ravioli with mushrooms, herbaloil, onions and corn

Hovedretter


Sæson specialiteter

Kalvefilet med cremede svampe, vinterporre
og persillerod 225,-
Filet of veal with creamed mushrooms, leek and parsley root

Vildtgryde af krondyr med pølse, kartoffelkrokette og creme fraiche 225,-
Venison stew with sausage, croquettes and creme fraiche


Klassikere

Steak med ”electric fries” kryddersmør og gemyse 395,-
Steak with ”electric” french fries, butter and vegetables

Dagens fisk med skaldyrs vin blanc, vinterkål
dampet grønt og små kartofler 275,-
Todays fish with shellfish vin blanc and vegetables

Melanzane alle parmigiana (vegetarisk) 195,-
Vegetarian lasagne with egg plant, parmesan and tomato

Coq au vin a la Hopballe med svampe, bacon
perleløg og kartoffelmos 275,-
Coq au vin with regional chicken, mushrooms, bacon, onions and
mashed potatoes

Desserter

Sæson specialiteter

Jordnødde-karamel is med karamelknas og
nøddemarengs 125,-
Peanut-caramel ice-cream with caramel crisp and nut meringue

Pandekager med vaniljeis, flødeskum og
mandler 125,-
Crêpes with vanilla Ice-cream, whipped cream and almonds


Klassikere

Gateau marcel med solbærsorbet 120,-
French chocolate cake with black currant sorbet

Baked Alaska 125,-
Baked alaska

Mælkechokolade med saltet karamel, broken gel,
is og marcipan 125,-
Milk chocolate with saltet caramel. broken gel, ice cream and marzipan

 

Ost

Variation af Europæiske oste med garniture 125,-
Cheese selection from Europe with sweet garnish

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 5 stk. 79,-
Filled chocolate

2 mini flødeboller 55,-
Chocolate, merengue and marzipan

Køkkenchefen anbefaler!

En helaften på Knudhule….!

Prøv hele Molevitten:

Appetitvækker, Aperitif, 5-retter menu, 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1200,- pr. kuvert.

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 135,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

Paneret fiskefilet med pommes frites og grønt 135,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

Børneburger med salat og pommes frites 145,-
Burger with salad, dressing, ketchup and French fries

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 145,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

Børnedesserter

Børneis med vaniljeis, bær og chokoladesauce
85,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Diverse drikke

Flaskeøl

Carlsberg pilsner 4,6% 33 cl.

49,-

Tuborg Classic 4,6% 33 cl.

49,-

Carlsberg Nordic 0,00 % 33 cl.

49,-

1664 Blanc Kronenbourg 5% - 25 cl.

65,-

Rochefort Trappist

- No. 6 Dubbel 7,5 % - 33 cl.

65,-

- No. 10 Dark Ale 11,3 % - 33 cl.

65,-

Klosterbryggeriet 50 cl.

- Årsøl IPA 6,2%

95,-

- Oluf Kvitter Øko ale 7%

95,-

- Hvedeøl 5,2%

95,-

- Skt. Søren 5%

95,-

- Nonnen Pale Ale 0.4 % - 33 cl.

69,-

RYBRYG - 50 cl.

- Gylden Gudenå IPA 6,2%

95,-

- Brown ale 6,5%

95,-

Fadøl

Carlsberg Pilsner 4,6% 25cl.

45,-

Carlsberg Pilsner 4,6% 40cl.

59,-

Carlsberg Pilsner 4,6% 60cl.

82,-

Tuborg Classic 4,6% 25cl.

45,-

Tuborg Classic 4,6% 40cl.

59,-

Tuborg Classic 4,6% 60 cl.

82,-

Sodavand på flaske

Coca Cola og Zero 25 cl.

40,-

Tuborg Squash 25 cl.

40,-

Tuborg Squash Sport Light 25 cl.

40,-

Schweppes Lemon 25 cl.

40,-

Faxe Kondi og Faxe Kondi Free 25 cl.

40,-

Mineralvand på flaske

Bonaqua med brus 25 cl.

40,-

Bonaqua med brus m/citrus 25 cl.

40,-

Juice og most

Hyldeblomst 25 cl.

42,-

Æble 25 cl.

42,-

Appelsin 25 cl.

42,-

Rabarber 25 cl.

42,-

Juice og Sparkling tea 75 cl.

Sparkling Juicy Tea Darjeeling - Rhubarb Van Nahmen

199,-

Sparkling Juicy Tea Verbena

199,-

Topaz Apple Bio Van Nahmen

199,-

Rhabarbernectar Van Nahmen

199,-

Williams Christ pear Juice Van Nahmen (sød)

199,-

Konstantinopeler Apfelquitte Van Nahmen (krydret)

199,-

Aquavit 3 cl.

Aalborg Taffel 45%

40,-

Aalborg Harald Jensen 45%

40,-

Aalborg Export 38%

40,-

Aalborg Dild 38%

40,-

Aalborg Jubilæum 40%

40,-

Aalborg Porse Snaps 40%

40,-

O.P. Anderson 40 %

40,-

Lysholm Linie Akvavit 41,5%

40,-

Bobler : fl. gl.

Cava brut N de N organic, Spanien

425,- 99,-

Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto

425,- 99,-

Champagne Pol Roger Reservé Brut

750,- 149,-

Cider: “Fra Knudsø” Fl.

IDUN æblecider 1/2 fl. (Halvtør 6%)

150,-

Drinks/Aperitif: Stk.

Hendricks & Fever Tree tonic

115,-

Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda

95,-

Dark & Stormy Rom, Lime, ginger beer

125,-

Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda

115,-

Hvidvin: fl. gl.

Cuveé Trimbach Alsace

425,- 99,-

La Galope, Côtes de Gascogne

425,- 115,-

Chablis Domaine Pascal Bouchard

475,- 125,-

Domaine Leflaive Macon Verze

750,- 210,-

Rødvin fl. gl.

Ventoux Rouge Famille Perrin, Frankrig

350,- 99,-

Beaujolais Village J. Loron

425,- 115,-

Macon Milly, Lamartine Les Arbillons

450,- 125,-

Rose fl. gl.

Miraval Rosé

425,- 115,-

Pico Aneto Rosé

425,- 115,-

nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Scroll to Top