Sæsonmenu middag "Vinter" 2026
Middagsmenuen kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d.10. januar 2026.
Husk at bestille bord.
Dinner "Winter" can be enjoyed in the restaurant at Knudhule Badehotel from 10.january 202.
Please make a table reservation.
Aperitif anbefaling
Vær lidt mere Churchill og drik´ Champagne
Pol Roger Reservé Brut 149,- pr. gl.
"Vintermenu" 2026
Gastronomisk Institut siden 2005
Appetitvækker
And og syltet grønt
Appetizer: Duck and pickled vegetables
Forret
Cremet jomfruhummersuppe med ovnbagt
Vesterhavsfisk og friteret jomfruhummerhale
Starter: Creamed soup of Norwegian lobster with baked white fish and
fried lobster tail
Mellemspillet
Råmarineret kammusling med hvid soya, yuzu,
stenbiderrogn og Granny Smith
Second: Marinated scallops with yuzu, white soya and Granny Smith
Kødet
Kalvefilet med cremede svampe, vinterporre og
persillerod
Main: Filet of veal with creamed mushrooms, leek and parsley root
Osten
Variation af Europæiske oste med garniture
Cheese: Cheese selection from Europe with sweet garnish
DessertenGateau marcel med solbærsorbet
Dessert: French chocolate cake with black currant sorbet
4-retters sæsonmenu 565,- pr. kuvert
5-retters sæsonmenu 609,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 399,- 5-glas vinmenu 475,-
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 260,- 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 305,-
Saftmenu 4-glas 285,- 5-glas saftmenu 315,- pr. kuvert
A la Carte
Forretter
Sæson specialiteter
Cremet jomfruhummersuppe med ovnbagt
Vesterhavsfisk og friteret jomfruhummerhale 135,-
Creamed soup of Norwegian lobster with baked white fish and
fried lobster tail
Råmarineret kammusling med hvid soya, yuzu
stenbiderrogn og Granny Smith 135,-
Marinated scallops with yuzu, white soya and Granny Smith
Klassikere
Stor rejemad med Rikkes rejesalat og dill 125,-
Danish style open sandwich with shrimp salad
Carpaccio ”Knudhule Style” med mild chili,
parmesan og sprød kartoffel 125,-
Carpaccio with chili, parmesan cheese and crispy potato
Fransk løgsuppe med brødcrouton og
gruyère 95,-
French onion soup with crouton and gruyère cheese
Cæsar salat med cæsardressing, bacon, crouton
og kylling 150,-
Cesar salad with cesar dressing, bacon, crouton and chicken
Svamperavioli med urteolie, løg og majs
(vegetarisk) 125,-
Ravioli with mushrooms, herbaloil, onions and corn
Hovedretter
Sæson specialiteter
Kalvefilet med cremede svampe, vinterporre
og persillerod 225,-
Filet of veal with creamed mushrooms, leek and parsley root
Vildtgryde af krondyr med pølse, kartoffelkrokette og creme fraiche 225,-
Venison stew with sausage, croquettes and creme fraiche
Klassikere
Steak med ”electric fries” kryddersmør og gemyse 395,-
Steak with ”electric” french fries, butter and vegetables
Dagens fisk med skaldyrs vin blanc, vinterkål
dampet grønt og små kartofler 275,-
Todays fish with shellfish vin blanc and vegetables
Melanzane alle parmigiana (vegetarisk) 195,-
Vegetarian lasagne with egg plant, parmesan and tomato
Coq au vin a la Hopballe med svampe, bacon
perleløg og kartoffelmos 275,-
Coq au vin with regional chicken, mushrooms, bacon, onions and
mashed potatoes
Desserter
Sæson specialiteter
Jordnødde-karamel is med karamelknas og
nøddemarengs 125,-
Peanut-caramel ice-cream with caramel crisp and nut meringue
Pandekager med vaniljeis, flødeskum og
mandler 125,-
Crêpes with vanilla Ice-cream, whipped cream and almonds
Klassikere
Gateau marcel med solbærsorbet 120,-
French chocolate cake with black currant sorbet
Baked Alaska 125,-
Baked alaska
Mælkechokolade med saltet karamel, broken gel,
is og marcipan 125,-
Milk chocolate with saltet caramel. broken gel, ice cream and marzipan
Ost
Variation af Europæiske oste med garniture 125,-
Cheese selection from Europe with sweet garnish
Til Kaffen
Fyldte chokolader 5 stk. 79,-
Filled chocolate
2 mini flødeboller 55,-
Chocolate, merengue and marzipan
Køkkenchefen anbefaler!
En helaften på Knudhule….!
Prøv hele Molevitten:
Appetitvækker, Aperitif, 5-retter menu, 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1200,- pr. kuvert.
Børne-menu
Serveres til børn op til 14 år
Kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 135,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
Paneret fiskefilet med pommes frites og grønt 135,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
Børneburger med salat og pommes frites 145,-
Burger with salad, dressing, ketchup and French fries
Pasta Bolognese med mozzarella og urter 145,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
Børnedesserter
Børneis med vaniljeis, bær og chokoladesauce
85,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce
Diverse drikke
Flaskeøl
Carlsberg pilsner 4,6% 33 cl.
49,-
Tuborg Classic 4,6% 33 cl.
49,-
Carlsberg Nordic 0,00 % 33 cl.
49,-
1664 Blanc Kronenbourg 5% - 25 cl.
65,-
Rochefort Trappist
- No. 6 Dubbel 7,5 % - 33 cl.
65,-
- No. 10 Dark Ale 11,3 % - 33 cl.
65,-
Klosterbryggeriet 50 cl.
- Årsøl IPA 6,2%
95,-
- Oluf Kvitter Øko ale 7%
95,-
- Hvedeøl 5,2%
95,-
- Skt. Søren 5%
95,-
- Nonnen Pale Ale 0.4 % - 33 cl.
69,-
RYBRYG - 50 cl.
- Gylden Gudenå IPA 6,2%
95,-
- Brown ale 6,5%
95,-
Fadøl
Carlsberg Pilsner 4,6% 25cl.
45,-
Carlsberg Pilsner 4,6% 40cl.
59,-
Carlsberg Pilsner 4,6% 60cl.
82,-
Tuborg Classic 4,6% 25cl.
45,-
Tuborg Classic 4,6% 40cl.
59,-
Tuborg Classic 4,6% 60 cl.
82,-
Sodavand på flaske
Coca Cola og Zero 25 cl.
40,-
Tuborg Squash 25 cl.
40,-
Tuborg Squash Sport Light 25 cl.
40,-
Schweppes Lemon 25 cl.
40,-
Faxe Kondi og Faxe Kondi Free 25 cl.
40,-
Mineralvand på flaske
Bonaqua med brus 25 cl.
40,-
Bonaqua med brus m/citrus 25 cl.
40,-
Juice og most
Hyldeblomst 25 cl.
42,-
Æble 25 cl.
42,-
Appelsin 25 cl.
42,-
Rabarber 25 cl.
42,-
Juice og Sparkling tea 75 cl.
Sparkling Juicy Tea Darjeeling - Rhubarb Van Nahmen
199,-
Sparkling Juicy Tea Verbena
199,-
Topaz Apple Bio Van Nahmen
199,-
Rhabarbernectar Van Nahmen
199,-
Williams Christ pear Juice Van Nahmen (sød)
199,-
Konstantinopeler Apfelquitte Van Nahmen (krydret)
199,-
Aquavit 3 cl.
Aalborg Taffel 45%
40,-
Aalborg Harald Jensen 45%
40,-
Aalborg Export 38%
40,-
Aalborg Dild 38%
40,-
Aalborg Jubilæum 40%
40,-
Aalborg Porse Snaps 40%
40,-
O.P. Anderson 40 %
40,-
Lysholm Linie Akvavit 41,5%
40,-
Bobler : fl. gl.
Cava brut N de N organic, Spanien
425,- 99,-
Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto
425,- 99,-
Champagne Pol Roger Reservé Brut
750,- 149,-
Cider: “Fra Knudsø” Fl.
IDUN æblecider 1/2 fl. (Halvtør 6%)
150,-
Drinks/Aperitif: Stk.
Hendricks & Fever Tree tonic
115,-
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda
95,-
Dark & Stormy Rom, Lime, ginger beer
125,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda
115,-
Hvidvin: fl. gl.
Cuveé Trimbach Alsace
425,- 99,-
La Galope, Côtes de Gascogne
425,- 115,-
Chablis Domaine Pascal Bouchard
475,- 125,-
Domaine Leflaive Macon Verze
750,- 210,-
Rødvin fl. gl.
Ventoux Rouge Famille Perrin, Frankrig
350,- 99,-
Beaujolais Village J. Loron
425,- 115,-
Macon Milly, Lamartine Les Arbillons
450,- 125,-
Rose fl. gl.
Miraval Rosé
425,- 115,-
Pico Aneto Rosé
425,- 115,-