Hjem » Restaurant » Winemakers Dinner i oktober

Winemakers Dinner i oktober

på Knudhule Badehotel

Vinsmagning af top Pomerol & Saint Émilion fra Bordeaux

Tirsdag 24-10-2023 kl. 18.00

Winemakers Dinner i oktober
Vinsmagning af top Pomerol & Saint Émilion fra Bordeaux

Deltag i årets sidste vinsmagning, med topvine fra Thienpont familiens ejendomme i Bordeaux

Der er tale om topvine fra øverste hylde igennem hele smageprogrammet. Til at introducere vinene vil château-ejer Francois Thienpont introducere og beskrive vine fra de forskellige vinslotte og vinejendomme.

Vores franske ven vil få følgeskab af Direktør Ib Bergkjær (Sigurd Müller vinhandel), som vil sikre at der i tillæg til vine og beskrivelser også kommer anekdoter, maleriske beskrivelser og ikke mindst højt humør…

Vin gør det det jo ikke alene, og Køkkenchef Dean Jespersen har sørget for en formidabel 5-retters menu som komplementerer de dejlige vine på bedste vis.

For at sikre at alle pladser vil blive udsolgt, så tilbyder vi 11 vine og 5-retters menu til den rørende billige kuvertpris af kun 950,- (for både vin og mad) så meld allerede nu afbud til badmintontræning, det her skal du ikke gå glip af.…

Bestil bord online eller på tlf. 86891407

 

Menu & Vine

Snacks & Bobler kl. 18.00 i baren - 2019 Pierre Gerbais Champagne

 

Starten

Pølse, jambon de persille, oliven, svampedip, og spicy peber og brød

2018 Château Lauriol Bordeaux Cotes de Francs

2015 Château Laclaverie Bordeaux Cotes de Francs

 

Forret

Porrepotage med syrnet mælk, urteolie og kullerfilet

2016 Château Puygaraud Blanc Bordeaux Cotes de Francs

(årgang oplyses senere) Charmes Godard Blanc

 

Mellem

Ruller med kylling, teriyaki og smukke kål

2018 Les Chenes de Macquin Saint Émilion Chênes

2018 Colline de L´Iff Saint Émilion

 

Kødet

Kalvemørbrad med svampe-kalveglace, persillerod og syltede tomater

2019 Les Filottes Pomerol   LesFillottes

2017 La Gravette de Certan Pomerol MAGNUM

 

Stjernen

Skive af krondyr med cremede svampe

2014 Vieux Chateau Certan Pomerol

 

Finalen

Æble-Pære-Creme-Fraiche-Is

2016 Castelnau de Suduiraut Sauternes

 

5 retter - 11 vine for kun 950,- pr. kuvert

 

Overnat på Knudhule Badehotel i forbindelse med vinsmagningen Dobbeltværelse fra 973,- inklusiv morgenmad

Scroll to Top