nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Julen 2024

Julen 2024

på Knudhule Badehotel

Julen på Knudhule Badehotel 2024

Når skoven, haven og søen er i vinterklæder, er det tid til at hygge sig med sine nærmeste. På Knudhule Badehotel emmer hele huset af julestemning og dufter af dejlig mad – lige sagen, når vejret udenfor er koldt og barsk. Inviter familie og venner på et hyggeligt julearrangement ved Knudsøs bred, og lad os forkæle jer medårstidens specialiteter i en hyggelig og stemningsfuld atmosfære.

Julen på Knudhule Badehotel 2024

Fra 13. november fortrylles Knudhule inde og ude af Blomster Mettes juleunivers og fremstår smukt pyntet i stuer og sale. Årets udsmykningstema er ”Gastronomique Christmas” hvor vi hylder det smukke, det spiselige og  det smagfulde ved julen.

Vores udendørs udsmykning suppleres af en fantastisk lyssætning på et væld af juletræer og buske. Inden døre laver Mette finurlige juleinstallationer, der fortolker jul på en ny måde, men med rødder i traditionel jul.

Oplev den dejlige julestemning på Knudhule Badehotel. Bestil dit julearrangement allerede nu på tlf. 86 89 14 07 – vi glæder os til at se jer!
Frem til 22. december 2024 holder restauranten åbent til frokost mandag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 15.30 (køkkenet lukker for nye gæster 14.00) og til middag mandag til søndag fra kl. 18.00. Vi har særlige menuer om søndagen til både frokost og middag.

Ophold kan bookes med ankomst alle ugens dage frem til 22. december.

Reservation er nødvendig til alle arrangementer.

Alle priser er inklusive moms.

Scroll to Top