nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Restaurant » Vinkort restaurant

Vinkort restaurant

på Knudhule Badehotel

Når du besøger Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel er der samtidigt mulighed for at vælge fra vort righoldige vinkort med fokus på Europa.

Vinkælderen indeholder op mod 400 forskellige vine, hvor cirka 300 af disse er listeført og salgsmodne, totalt flaskeantal er cirka 7000 flasker.
Vinen opbevares i restaurantens temperaturstyrede kælder, som sikre lagring under de bedste forhold, og i tillæg sikrer optimal serveringstemperatur for de udvalgte vine.

Vi vælger hver måned mindst 10 vine som vi serverer glasvis, og som er matchet op imod menukortet og sæson.
Vore dygtige tjenere rådgiver gerne om dit vinvalg.

Vinkælderen på Knudhule Badehotel og Gastronomisk Institut er siden 2006 optaget i Den Danske Spiseguide med udmærkelsen II glas, som gives til det meget brede vinudvalg med årgangsdybde, samt område alsidighed.

Udmærkelser

Wine Spectator's Restaurant Awards anerkender restauranter, hvis vinkort tilbyder interessante udvalg, passer til deres køkken og appellerer til en bred vifte af vinelskere.

For at kvalificere sig til en pris skal et vinkort præsentere fuldstændige, nøjagtige oplysninger, herunder årgange og appellationer for alle valg. Fuldstændige producentnavne og korrekte stavemåder er obligatoriske, ligesom den overordnede præsentation af listen tages i betragtning. Lister, der opfylder disse krav, bedømmes til en af vores tre priser.

Hos Knudhule er vi stolte af at have modtaget prisen "Best of Award of Excellence" i 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Scroll to Top