Årets festtilbud 2025 – Classic aften
Aperitif: Bianca Vigna Spumante Secco Cuvee 1903 og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ
3-retters festmenu
Forret
Variation af fisk og skaldyr
Hellefisk, scampi, fiskesauce, laks,
håndpillede rejer og ”kaviar”
La Vieille Ferme Blanc, Famille Perrin
Hovedret
Helstegt kalvefilet med fem slags garniture
efter årstiden, kartoffelrøsti og kalveskysauce
Ventoux Rouge Famille Perrin, Frankrig
Dessert
Skovbærmousse af bær og hvid chokolade,
friske bær, is og sorbet
Brachetto d’Acqui San Maurizio Dolce Rosé,
Vallebelbo, Piemonte, Italien
Vin ad libitum CLASSIC med passende vine
(8,5 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most,
saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med småkager og Château Beaulon VS-cognac
eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
Natmad
Dansk pølsebord med pølser, skinker, steg og brød
1.015,- pr. kuvert
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Tilvælg overnatning for dine gæster i forbindelse med aftenselskab.
Værelse, hytte eller annekshus 2 personer inklusiv morgenmad kr. 950,-
Årets festtilbud 2025 – Premium aften
Aperitif: Cava brut N de N organic, Spanien og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ)
3-retters festmenu
Forret
Bagt hellefisk og kammuslingesouffle
med sauce vin blanc og urter
Galope, Chardonnay, Còtes de Gascogne
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad med urtestegte grøntsager,
kartoffelrøsti, ruller med svampevariation
og sæsonens grønt
Sierra Cantabria, Crianza, Rioja Spanien
Dessert
”Dessertdrøm” – mørdejsbund med hyldeblomst,
jordbærmousse og sorbet
Château du Mont, Saint. Croix du Mont,
Bordeaux, Frankrig
Vin ad libitum PREMIUM med passende vine
(8,5 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most,
saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac
eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
+ tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Spansk og italiensk charcuteri med terriner,spyd, skinker, diverse dip samt brød
1.310,- pr. kuvert
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Tilvælg overnatning for dine gæster i forbindelse med aftenselskab.
Værelse, hytte eller annekshus 2 personer inklusiv morgenmad kr. 950,-
Årets festtilbud 2025 – GOURMANDISE
Aperitif: Champagne André Clouet, Brut, Frankrig (eller alkoholfrit alternativ) og 3 små happere
4-retters festmenu
Forret
Krabbesalat toppet med håndpillede rejer,
urtesalat og sprød kartoffel
Cuvée Trimbach, F. E. Trimbach, Alsace, Frankrig
Mellemret
Perlehøne med tortellini, druesky og smågrønt
Spätburgunder Trocken, Goldatzel, Rheingau, Tyskland
Hovedret
Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og
pommes Anna
Rhonéa Rasteau Tradition, Rhône, Frankrig
Dessert
Rabarber med vaniljefromage og syltede rabarber
Brachetto d’Aqui, San Maurizio Vallebelbo, Italien
Vin ad libitum PREMIUM med passende vine
(8,5 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most,
saft, sodavand, mineralvand og postevand.
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac
eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
+ tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
”Dyrlægens natmad” med lun leverpostej,
saltkød, sky, løg, karse og rugbrød
1.450,- pr. kuvert
Alle 4-retters menuer serveres anrettet på tallerken
og med én servering for hver ret.
Tilvælg overnatning for dine gæster i forbindelse med aftenselskab.
Værelse, hytte eller annekshus 2 personer inklusiv morgenmad kr. 950,-
Årets festtilbud 2025 – Tapas & Vin aften
Aperitif: Beefeater London Pink & Fever Tree elderflower Tonic og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ)
TAPAS-BUFFET 2025
Gambas al ajillo
Varmrøget laks med mandelcreme
Asparges med gammelknas og urter
Stegte svampe med hvidløgsbrød
Rillette af hellefisk med citron og olivenolie
Sprøde rejer med limemayo på hjertesalat
Grillede artiskokker med sprød bacon og cæsardressing
Letstegt tun med sesam og ris
Cava brut N de N organic, Spanien
Skiver af oksefilet med tomatsauce
Croquetas med skinke
Vitello tonnato med mild tunsauce
Salat med friskostcreme, oliven og mango
Kartoffelsalat med mayo-dijon-vinaigrette
Carpaccio med citron og oliven
Mammutoliven og grønne spanske oliven
Skiver af serranoskinke med syltet grønt
Ristede hvidløgssvampe med piri piri
Spansk tortilla med kartoffel og piment
Las Tres Filas Bodegas Merayo Bierzo Spanien
Spanske oste med syltet figen
Ostekage med saltkaramel
Jordbær med creme og krokant
Mousse af mørk chokolade
Is med vaniljesauce
Semillon-Gewürztraminer, Chile
Vin ad libitum PREMIUM med passende vine
(8,5 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most,
saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Soberano Brandy eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
+ tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Hotdogs med tilbehør
1.440,- pr. kuvert
Tilvælg overnatning for dine gæster i forbindelse med aftenselskab.
Værelse, hytte eller annekshus 2 personer inklusiv morgenmad kr. 950,-
Yderligere information
Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:
- Selskabslokale
- Opsætning
- Borddækning
- Blomster
- Betjening