nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Om Hotellet » Outdoor på Knudhule

Outdoor på Knudhule

på Knudhule Badehotel

Naturoplevelser til vands og til lands

Med sin smukke beliggenhed ved Knudsøs bred omgivet af skovklædte bakker er Knudhule det perfekte udgangspunkt for en række outdoor-aktiviteter.

Bestilling af outdoor-ophold

Kontakt os på tlf. 86 89 14 07, info@knudhule.dk eller direkte herunder.

Vandring

Det er ikke uden grund, at Knudhule Badehotel tidligere fungerede som vandrehjem. Søhøjlandets fantastiske natur er en perle for vandrere, som ikke har sin lige mange andre steder i Danmark, og området byder på masser af markerede vandreruter.

Hvor vandring i gamle dage var forbundet med overnatning i det fri, stiller mange moderne vandrere andre krav til forplejningen. Vi tilbyder to særlige opholdspakker til gæster, der ønsker at kombinere en dejlig vandretur i den smukke natur med forkælelse på Knudhule Badehotel.

Cykling

Det smukke landskab omkring Knudhule byder på masser af muligheder, uanset om du er til singletrack på mountainbike eller en afslappende tur ad asfalterede cykelstier. I receptionen kan du som gæst låne et mindre udvalg af cykelkort. Du kan også hente appen Singletracker på App Store og Google Play.

Vi har et antal almindelige turcykler, som du som gæst kan låne til dagsture på veje og cykelstier. Cyklerne er i sikkerhedsmæssigt korrekt stand, men vi gør opmærksom på, at de ikke er egnede til terrænkørsel.

Medbringer du selv cykel, tilbyder vi vaskeplads til den, og du kan låne værktøj til lettere service. Vi anbefaler, at besøgende med egen cykel overnatter i vores store hytter eller annekshuse eller i Enghuset. Efter aftale kan du få låst cyklen inde i et af vores depotrum.

Aktiviteter ved vandet

Lige over for Knudhule Badehotel ligger den offentlige Knudhule Strand. Her kan du soppe, bade, svømme og fiske i naturskønne rammer – læs mere om stranden her.

Vil du hellere sejle kano, kajak, robåd, SUP-board eller lignende, kan du sætte i vandet fra flydebroen nord for badestranden lige før Ry Sejlklub. Flydebroen ligger et stykke fra badebroen, så badegæster og sejlere ikke forstyrrer hinanden. Bemærk, at broen ikke må bruges til nogen form for motordrevne både.

Medbringer du kano, kajak eller lignende, tilbyder vi vaskeplads på bagsiden af hotellet, når du er færdig med dagens oplevelser.

Du kan leje SUP-udstyr hos East Coast Surfers i Ry og få det leveret til Knudhule – læs mere her.

 

Scroll to Top