nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Om Hotellet » Gavekort

Gavekort

på Knudhule Badehotel

Leder du efter den perfekte gave til familie og venner? Overrask dem, du holder af, med et gavekort til dejlige oplevelser på Knudhule Badehotel!

Du kan købe gavekort i receptionen eller via e-mail, og du bestemmer selv beløbet. Gavekort kan frit benyttes som betaling for alle slags oplevelser på Knudhule Badehotel – eksempelvis en middag i restauranten, et ophold eller et selskab.

Sådan køber du gavekort:

  • I receptionen: Henvend dig i receptionen på Knudhule Badehotel. Her sælger vi hver dag gavekort, som leveres i en fin gaveæske – klar til den glade modtager. Du kan undgå ventetid ved at bestille gavekortet i forvejen på tlf. 86891407 og afhente det til den aftalte tid.
  • Via e-mail: Bestil dit gavekort ved at sende en e-mail til info@knudhule.dk med det ønskede beløb og dine kontakt oplysninger. I løbet af 24 timer sender vi dig en e-mail med gavekortet som PDF-fil, som du kan udskrive. E-mailen indeholder desuden et MobilePay-nummer, du skal overføre gavekortsbeløbet til. Så snart vi har modtaget beløbet, er gavekortet gyldigt. Ring til os på tlf. 86891407, hvis bestillingen haster – så vil vi gøre vores bedste for at lave dit gavekort med det samme.

Det med småt:

  • Gavekort til Knudhule Badehotel gælder i 5 år fra købsdatoen. De er ikke personlige og kan frit overdrages, men kan ikke byttes.
  • Gavekort til Knudhule Badehotel kan ikke bruges som betaling hos andre selskaber (Momondo, Spotdeal og lignende).
  • Fra 23. december til 30. januar har vi reduceret bemanding i receptionen. Hvis du skal bruge et gavekort i denne periode, er det derfor en god idé at ringe til os og aftale nærmere.
Scroll to Top