nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Selskaber » Festlokalerne

Festlokalerne

på Knudhule Badehotel

Her kan du se de forskellige selskabs- og kursuslokaler på Knudhule Badehotel

Wienberg & Knudssal

Wienbergsalen og Knudsal er tilsammen det største lokale på Knudhule. Her dækker vi ofte op med runde borde. Fra den ene ende har gæsterne udsigt til Knudsø, og fra den anden ende ses engen bag Knudhule Badehotel. Lokalet er indrettet med lyse paneler langs væggene og lyst gråblåt tapet.
Hver for sig rummer Knudsal ca. 50 personer og Wienbergsalen ca. 70 personer. Slås de sammen, kan de rumme op til 120 personer til selskabsspisning.

 

Cafeen

Cafeen er et lille intimt lokale med bardisk i lokalet og udsigt til Knudsø.
Den bruges ofte sammen med den tilstødende Wienbergsal, men den er også velegnet til små grupper på op til 24 personer, som ønsker at spise for sig selv.

 

 Himmelbjergstuen

Som navnet antyder, er der fra Himmelbjergstuen udsigt til Himmelbjerget med tårnet på toppen. Lokalet har lyst trægulv og giver en dejlig atmosfære, som indbyder til hyggeligt samvær – uanset hvor mange I er.
Himmelbjergstuen rummer op til 65 personer og har egne toiletter. Også her kan vi dække op med runde borde, men bruger lige så ofte aflange.

 

Vandrestuen

Vandrestuen ligger i havehuset ved siden af hovedbygningen. Her finder du en spisestue samt en lille tilhørende dagligstue, hvor I kan nyde en aperitif eller en kop kaffe efter middagen.
Vandrestuen har plads til 35 personer.

 

Scroll to Top