nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Konference » Mødelokaler

Mødelokaler

fra Knudhule Badehotel

Vandrestuen

Vandrestuen ligger øst for hovedbygningen og er husets mest brugte mødelokale. Den er indbydende indrettet med kortluvet sort gulvtæppe og lyse vægge. I får fri adgang til egen solterrasse og vores dejlige have. De store vinduer vender ud mod skoven og lader morgen- og formiddagssolen skinne ind. Vandrestuen er opdelt i en biblioteksstue, hvor I kan holde pauser, og en mødelokaledel med plads til op til 30 personer.

Mulige mødebordsopstillinger:

U-bord: 16 personer
Skoleborde: 16 personer
Kino: 30 personer

Knudsal

Knudsal vender mod nordøst og giver direkte adgang til haven og den store terrasse, som omkranser hele hovedbygningen. Knudsal har indgang fra Havestuen, som I kan benytte som pauseområde i løbet af dagen. Salen er smagfuldt indrettet med egeparketgulv og lyse vægge og har plads til op til 45 personer.

Mulige mødebordsopstillinger:

U-bord: 20 personer
Skoleborde: 28 personer
Øer: 28 personer
Kino: 45 personer

Wienbergsal

Fra den vestvendte Wienbergsal har I udsigt til Knudsø og Himmelbjerget. Lokalet er indrettet med egeparketgulv og lyse vægge, og I har adgang til Havestuen, som I kan benytte til pauser i løbet af dagen. Wienbergsalen har plads til op til 45 personer og giver direkte adgang til den store terrasse, som omkranser hele hovedbygningen.

Mulige mødebordsopstillinger:

U-bord: 20 personer
Skoleborde: 28 personer
Øer: 49 personer
Kino: 45 personer

Scroll to Top