Hjem » Hotel og Hytter

Hotel og Hytter

Overnatning på Knudhule Badehotel

Sov godt ved Knudsøs bred

En god nats søvn i hyggelige omgivelser – det er, hvad du kan glæde dig til, når du tager en overnatning på Knudhule Badehotel. Vi råder over flere værelsestyper i prisklasser, der passer til de fleste budgetter. Og efter en god nats søvn starter du dagen på bedste vis med vores lækre morgencomplet.

Smukt renoveret og indbydende indrettet

Hotellet råder i dag over 29 værelser, annekshuse og hytter, der kan benyttes hele året. De er løbende blevet smukt renoveret, så de fremstår med en tidssvarende og indbydende indretning. Alle værelsestyper har eget toilet, bad, tv og gratis wi-fi.

Læs mere om værelserne herunder, og book din overnatning i dag.

Booking

Morgenmad serveres kl. 7.30-10

Overnatning

Når du overnatter på Knudhule Badehotel har du vor garanti for en god nats søvn… Med vort udvalg af forskellige værelses-typer har alle en mulighed for at overnatte i en priskategori der passer til deres pengepung. Når natten er ovre, kan man på Knudhule se frem til en ordentlig morgenkomplet, inden man tager hul på dagens pligter.

Knudhule Badehotel råder i dag over 29 værelser, annekshuse og hytter. Siden 2013 er de løbende blevet smukt renoveret, så de i dag fremstår med en tidssvarende og indbydende indretning.

Alle værelser, annekshuse og hytter er indrettet med toilet, bad, tv og wi-fi, og de kan benyttes hele året.

Scroll to Top