Dean Jespersen, køkkenchef
Dean blev uddannet kok på Hotel Hanstholm i 1996-2000.
Efter endt læretid tog han til Norge for at arbejde som souschef på Holmenkollen Park Hotels kendte gourmetrestaurant De fem Stuer. Her var han frem til januar 2003, hvorefter han vendte hjem til Danmark og fra 2003 til 2005 var ansvarlig for køkkenet på Restaurant Fureby i Aarhus.
I perioden 2005 til 2013 drev han i samarbejde med Anders Kalstrup restaurant Gastronomisk Institut i Silkeborg. I 2013 købte makkerparret Knudhule Badehotel og flyttede deres aktiviteter hertil.
Anders Kalstrup, Restauratør
Anders blev uddannet tjener på Hotel Hanstholm i 1997-2000.
Efter endt læretid tog også Anders til Norge for at arbejde på det dansk-norske Hotel Lysebu. Her arbejdede han først som tjener, senere som hovmester og siden 2002 som restaurantchef for stedets restaurant, banketlokaler og bar.
Han vendte hjem fra Norge i 2004 og startede sammen med Dean Gastronomisk Institut i 2005. Her fungerede han både som daglig leder restaurantchef, inden aktiviteterne flyttede til Knudhule i 2013.
Anders’ passion for vin har medvirket til, at Knudhule tilbyder et af Jyllands absolut bedste og bredeste vinkort.