nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Selskaber » Betingelser 2024

Betingelser

på Knudhule Badehotel

Generelt

Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:

  • Selskabslokale
  • Opsætning
  • Borddækning
  • Blomster
  • Betjening

Alle selskabspriser er gældende ved et minimumkøb på 12 kuverter. Ved buffeter skal der dog bestilles 15 kuverter.
Lokaleleje efter lukketid (efter kl. 02.00 for aftenselskaber og kl. 19.30 for dagselskaber) koster 840,- pr. påbegyndte halve time. Vi henviser til Horestas reservations- og afbestillingsbeting

Ordensregler

Knudhule Badehotel stiller lokaler til rådighed til spisning, musik og dans i festligt lag. Ekstraordinær rengøring eller reparation som følge af hærværk er dog ikke inkluderet i prisen og vil blive faktureret særskilt.

Brunchselskaber har normalt lokalerne til rådighed fra kl. 10.30 til kl. 14.30 uden mulighed for tilkøb af ekstra åbningstid.

Dagselskaber har normalt lokalerne til rådighed fra kl. 12.30 til kl. 19.30 med mulighed for tilkøb af ekstra åbningstid frem til kl. 21.30.

Aftenselskaber har normalt lokalerne til rådighed fra kl. 17.30 til kl. 02.00 med mulighed for tilkøb af ekstra åbningstid frem til kl. 04.00. Efter kl. 04.00 skal der være ro på Knudhule Badehotel, både inden døre og udendørs.

På Knudhule Badehotel har vi ikke så langt til naboerne, og af hensyn til dem frabeder vi os støjende adfærd udendørs efter kl. 24.00 (på hverdage efter kl. 22.00).

Af sikkerhedshensyn fraråder vi gæster at benytte stranden og søen efter mørkets frembrud og aldrig efter indtagelse af alkohol.

Fremvisning og reservation

Har du/I lyst til at se vores lokaler, viser vi gerne huset frem efter aftale. Efter fremvisningen kan vi lave en reservation, som du skal bekræfte eller afkræfte skriftligt i løbet af 14 dage. I tiden mellem reservationstidspunktet og afholdelse af selskabet er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

Ca. 4-6 uger før selskabet laver vi en endelig aftale om dine ønsker til menu, vine, blomster, antal gæster samt eventuelt værelser og bordplan.

Børn

Børn er meget velkomne på Knudhule Badehotel, men vi gør opmærksom på, at Knudhule Badehotel ligger op til en trafikeret vej. Vi anmoder derfor forældre om ikke at slippe deres børn af syne. Knudhule Badehotel har en legeplads, som står til fri afbenyttelse. Forældre bør dog altid holde deres børn under opsyn på legepladsen. Knudhule Badehotel kan ikke holdes ansvarligt for uheld, der opstår som følge af leg på legepladsen.

Når børn er gæster i et selskab, betragtes de som børn, indtil de er fyldt 12 år. Børn under 12 år betaler halv kuvert- og ad libitum-pris. Der afregnes kuvertpris for alle børn, som har plads ved bordet.

Musik og anden underholdning

Musikere og lignende er velkomne på Knudhule Badehotel i forbindelse med selskaber. Som vært for selskabet er det dog dit ansvar, at musikernes/kunstnernes ønsker til strømforsyning, plads og forplejning er videreformidlet til Knudhule Badehotel mindst 14 dage før datoen for afholdelse af selskabet. Du skal også huske at fortælle musikeren/kunstneren, at der er op til 40 meter fra nærmeste aflæsningsmulighed til festlokalet.

Det er ikke muligt at indbære eller opstille musikinstrumenter eller andet udstyr via hovedindgangen eller indgangen til Havestuen. Skader og hærværk forvoldt af musikere eller lignende på gulv, vægge, lofter og lignende skrives på selskabsværtens regning. Forplejning og ekstraordinære omkostninger i forbindelse med musikere eller lignende faktureres direkte til selskabsværten.

Æresporte

Selskabsgæster må efter forudgående aftale gerne opsætte æresporte. Dette skal aftales direkte med Knudhule Badehotel.

Æresporte skal opsættes og nedpilles samme dag, som selskabet afholdes. Hvis gæsterne ikke fjerner æresporten ved afslutningen af selskabet, bliver den fjernet og kasseret af Knudhule Badehotel.

Æresporte må under ingen omstændigheder bindes, skrues, sømmes eller på anden måde hæftes fast i vægge, døre, dørkarme, dørrammer eller lignende. Sæt i stedet et tov langs hele bagsiden af æresporten. Tovet kan hægtes fast på de kroge, der sidder rundt om dørene på Knudhule. Karmen på hovedindgangen måler i alt 8 meter, mens den på indgangen til Havestuen er 9 meter.

Vi frabeder os på det bestemteste æresporte med crepepapir eller andet afsmittende materiale og æresporte med balloner. Skader på vinduer, karme og døre, som skyldes uhensigtsmæssig opsætning af æresporte, erstattes af den person, der var ansvarlig for opsætningen.

Løbere og ris

På grund af risikoen for faldulykker er det ikke tilladt at udlægge røde løbere hverken ude eller inde. Det er derfor heller ikke tilladt at kaste med ris indendørs.

 

Betaling

Når du skal betale for dit selskab, så foregår det ved at vi fremsender faktura på mail, efter selskabet er afholdt

Betalingsbetingelserne fakturadato plus 5 dage, og betales med kontooverførsel. Ønsker du at betale kontant skal du medbringe et papirprint af din faktura, og du kan efter aftale betale i receptionen på Knudhule Badehotel, det er ikke muligt at afregne selskaber med kreditkort. (vi følger til en hver tid gældende regler og lovgivning for modtagelse af kontanter)

 

Scroll to Top