nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Diner Transportable » Buffet 2024

Buffet 2024

på Knudhule Badehotel

Bestil mad ud af huset

Vi glæder os til at trylle i køkkenet og levere maden til dig.
Kontakt os på tlf. 86 89 14 07, info@knudhule.dk eller direkte herunder.

Årets festbuffet 1c

Salat med varmrøget laks og urtebagt hellefisk, dressing og tomat
Skaldyrssalat på bund af æggenudler og spicy dip
Serranoskinke med asparges og urtedressing
Kyllingespyd på spicy bulgur og yoghurtdressing

Culotte af sødmælkskalv med timian
Helstegt svinefilet med ramsløg og peber
Tomatsalat med feta, melon og friske bær
Salat ”Cesar style” med bacon, parmesan og dressing og crouton
Grøn salat med ”grønne sager” og grøn urtevinaigrette
Små kartofler med urteolie
Kalveskysauce

Chokoladekage med syltede bær
Pannacotta med vanilje og frugt
Jordbæris og vaniljeis

 

355,- pr kuvert inklusive brød og smør

(min. 10 kuverter)

Kombinationsbuffet medium 2c (mellem)

Vælg frit følgende (se udvalg af retter nedenfor)

3 forretter
Hovedret: 1 slags kød, 1 slags kartoffel 1 slags sauce og 2 slags garniture
1 dessert

345,- pr. kuvert inklusive brød og smør

(min. 10 kuverter)

Kombinationsbuffet stor 3c (stor)

Vælg frit følgende (se udvalg af retter nedenfor)

3 forretter
Hovedret: 2 slags kød, 1 slags kartoffel, 1 slags sauce og 3 slags garniture
2 desserter

400,- pr. kuvert inklusive brød og smør

(min. 10 kuverter)

Udvalg af retter

Forretter

Koldrøget laks med røræg og kaviar
Ovnbagt laks med urter og dressing
Varmrøget laks med pimentcreme
Tarteletter med høns i asparges
Små stykker citronbagt hellefisk på salater
Farseret rødspættefilet med rejer og dressing
Mini-rejecocktail med varmtvandsrejer
”Forårssalat” med scampi-rejer, varmrøget laks, jordbær, chili og babyleaves
Skaldyrssalat med små sprøde croutoner og urter
Andesalat med nødder og tranebær
Spansk skinke med melon og urtedressing
Vitello tonnato med tunsauce
Skiver af kylling og salater ”Caesar style”
Kyllingespyd med marinerede grøntsager og nudler
Marineret kyllingebryst med hvedekerner og pesto
Charcuteri med skinke, chorizo og ventreche med tortilla og mojosauce

 

Hovedret ”kødet”

Oksecuvette af amerikansk kødkvæg stegt med timian og hvidløg
Krydderoksefilet af australsk kødkvæg (+25,- pr. kuvert)
Landskinke med barbecue-rub
Kyllingebryst af fransk opdræt med chorizosmør (steges færdig på stedet)
Kalveculotte af sødmælkskalv med peber-rub
Marinerede spareribs og frikadeller
Lammekølle med rosmarin og hvidløg
Svinemørbrad a la creme med svampe
Bagt hellefiskefilet på urter

 

Hovedret ”kartoffel”

Små kartofler med urter og peberblanding
Bagte kartofler med urtesmør
Flødekartofler med hvidløg og urter
Kartoffelsalat med pinjekerner og sennepsdressing
Pommes Anne

 

Hovedret ”sauce”

Rødvinssauce
Svampesauce
Barbecuesauce
Pebersauce

 

Hovedret ”garniture”

Aspargessalat med vinaigrette og salater
Små babyspinatblade med grillet aubergine, pinjekerner og asparges
Grøn salat med babyleaves, majs, ærter, peanuts, tranebær, agurk og peber samt grøn salat efter årstiden
Caprese-salat med tomat og mozzarella
Græsk salat med tomat, feta, løg og oliven
Broccolisalat med kerner, bacon, rosiner og dressing
Bagte rodfrugter med balsamico
Pastasalat med pesto, bacon og grøntsager
Cremet pastasalat med mild chili, rød peber og croutoner
Smørdampede grøntsager (leveres udampede)
Tzatziki
Salat med koriander, jordbær og limevinaigrette
Salater med nudler, nektariner og croutoner

 

Dessert

Gateau Marcel med marinerede bær
Frugttærte på nøddebund og frisk frugt
3-lags islagkage med choko-moussepynt
Jordbærdrøm med variation af jordbær, makroner og creme
Frugtsalat med lime og råcreme
Mandelkage med mousse og frisk frugt
Rabarbertærte med yoghurtcreme
Isparfait med jordbær og vanilje
Pannacotta med vanilje

Hjejlebuffet 2024 (44)

En buffet særligt egnet til at tage med ud at sejle

Scampi salat med sprøde salater, sesamvinaigrette og urter
Varmrøget laks med dressing og citron
Rillette af hellefisk med kapersbær og syltet løg
Serranoskinke med parmesan, pekannød og syltet tomat

Små medaljoner af kalvemørbrad med cremet paprikadressing
Kartoffelsalat med sennep og skalotteløg
Serranoskinke med asparges og urtecreme
Tabouleh ”Knudhule style” med urter, løg og yoghurtdressing
Salat med pinjekerner, feta og tomater

3 udvalgte oste med garniture
Små brownies med mousse
Frugttærter med årstidens bær og frugt

 

380,- pr. kuvert inklusive brød og smør

(min. 15 kuverter)

Betingelser

Når vi leverer den bestilte mad, skal du som bestiller/vært sørge for hjælp til at bære den ind. Du skal stille med 1 person pr. 10 bestilte kuverter.

Hvis du ikke ønsker eller har mulighed for dette, bærer vores chauffører gerne maden ind uden hjælp. Dette koster dog kr. 675,- pr. påbegyndt time, og vi afregner for minimum ½ time. Desuden skal følgende retningslinjer overholdes, da vores chauffører ellers ikke kan tilbyde indbæring:

  • Der må højst være 50 meter fra sikker aflæsningsmulighed/parkering til det sted, hvor maden skal stilles.
  • I glat føre skal der være saltet og ryddet sne, så vores chauffører kan færdes sikkert.
Scroll to Top