nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Restaurant » Middag “Efterår”

Middag “Efterår”

på Knudhule Badehotel

Sæsonmenu middag "Høst"

Sæsonmenuen "Efterår" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 2. oktober 2024 - Husk at bestille bord.

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med et glas champagne

NV André Clouet, Brut, Rosé Bouzy 129,- pr. glas

Eller

Dark & Stormy Ginger ale, Havanna Club; Lime og Angostura 129,-

Sæsonmenu "Efterår" 2024

Snacks

Skinke-Pølse-Dip
Appetizer: Cured ham - Sausage - Dip


Starten

Sprød sejfilet med tomat og ærter
Crispy coalfish with tomato and peas


Mellemspillet

Cremet vildt og kantarelsuppe
Creamed soup with mushrooms and broth


Kødet

Krondyr med jordskok, porre, bacon,
sky og kartoffel
Fillet from red deer, Jerusalem artichoke, leek, bacon and potato


Osten

Variation af Europæiske oste, med
Knudhule-kiks og kvæde
Selection of European cheese with biscuits and quince marmalade


Desserten

Æbletærte med sirup, vaniljeis og knas
Apple tarte with vanilla ice-cream, syrup, and crisps

Snacks+4-retter 489,- pr. kuvert.
Snacks+5-retter 545,- pr. kuvert.
4-glas vinmenu 380,- pr. kuvert. 
5-glas vinmenu 455,- pr. kuvert.
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- pr. kuvert.
1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,- pr. kuvert.
Alkoholfri saftmenu 4-glas 260,- pr. kuvert.
5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert.

Restaurant-chefens ”Franske forbindelse”

Snacks

Skinke-Pølse-Dip
Appetizer: Cured ham - Sausage - Dip


Forret

Fransk løgsuppe ”en Classique”
French onion soup with cheese crouton


Hovedret

”Boeuf Bourguignon”
Med kartoffel puré, urter og tyttebær
Boeuf Bourguignon with potato puré and lingonberries


Dessert

Crème brûlée med solbærsorbet
Creème Brûlée with blackcurrant sorbet


Appetitvækker + 3-retter 420,- pr. kuvert

Tilvalg af 3-glas vinmenu 375,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 3-glas 240,-
Alkoholfri saftmenu 3-glas 240,- pr. kuvert

Køkkenchefen anbefaler!

En helaften på Knudhule….!

Prøv hele Molevitten:

Snack, Aperitif, 5-retter efterårsmenu , 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1110,-

A la Carte

Forretter & Småretter

Fransk løgsuppe ”en Classique” 95,-
French onion soup with cheese crouton


Sprød sejfilet med tomat og ærter 125,-
Crispy coalfish with tomato and peas


Håndpillede rejer og grillet scampi på salater med spicy dressing 120,-
Shrimps and prawns on salads with spicy dressing


Spansk luksusskinke - Pata negra med crostini og dip 150,-
Pata Negra - Top quality Spanish cured ham with dip


Ristede svampe med persille og hvidløgsbrød 125,- (vegatarisk)
Fried mushrooms with parsley and garlic bread


Cæsar-salat “Autumn style” med bacon, kylling og lagret parmesan 125,-
Cesar-Salad with bacon, chicken and parmesan cheese

Hovedretter

Ungehane og gnocchi, med hønsesky, salsiccia og portobello 250,-
Gnocchi with chicken, salsiccia and mushroom


Steak af oksefilet med pommes frites, kålsalat og baconsmør 299,-
Steak of beef with French-fries, salad and bacon-butter


”Boeuf Bourguignon” 250,-
Med kartoffel puré, urter og tyttebær
Boeuf Bourguignon with potato puré and lingonberries


Krondyr med jordskok porre, bacon, sky og kartoffel
Fillet from red deer, Jerusalem artichoke, leek, bacon and potato


Parmigiana di melanzane 250,- (vegetarisk)
”Lasagne” med tomatsauce, ovnbagt aubergine og tomatsalat med basilikum
Baked “lasagne” with aubergine, tomato sauce, parmesan cheese and tomato salad


Pandestegt Hanstholm rødspætte 250,-
kaperssmørsauce, små kartofler og smågrønt
Panfried plaice, capers sauce, potatoes and green

Desserter by Sisse

Solbærmousse med kakao, sprød mælkechokolade og vaniljeis 100,-
Blacks currant mousse with cacao, crispy milk chocolate and vanilla ice-cream


Æbletærte med sirup, vaniljeis og knas 110,-
Apple tarte with vanilla ice-cream, syrup, and crisps


Crème brûlée med solbærsorbet 110,-
Creème Brûlée with blackcurrant sorbet


Chokolade variation med kirsebær og is 100,-
Variation og chocolate with cherries and ice-cream


Baked Alaska 100,-
Kage, passionfrugt, marengs og sorbet
“Baked Alaska” cake, passionfruit merengue and sorbet


Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 75,- (Serveres for børn op til 14 år)
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce (served only for children up to the age of 14 years old)

 

Ost

Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og kvæde 125,-
Selection of European cheese with biscuits and quince marmalad

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-
Filled chocolate

2 mini flødeboller 45,-
Chocolate, merengue and marzipan

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 135,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Scroll to Top