nominering-2024

Vinder af Danmarks Bedste Badehotel 2024

Hjem » Restaurant » Middag “Høst”

Middag “Høst”

på Knudhule Badehotel

Sæsonmenu middag "Høst"

Sæsonmenuen "Høst" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 28. august 2024 - husk at bestille bord.

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med et glas champagne

NV André Clouet, Brut, Rosé Bouzy 129,- pr. glas

Eller

Limoncello Spritz Limoncello, Hyldeblomst og Spumante 129,-

Sæsonmenu "HØST" 2024

Snacks

And-Tomat-Kartoffel
Appetizer: Duck-Tomato-Potato


Starten

Tun og laksetatar med agurk og chili
Tuna and salmon tatar with cucumber and chili


Mellemspillet

Krabbe-potage med tykmælk og urteolie
Crab-pottage soup with sour milk and herbal oil


Kødet

Kalvecullotte med urtetopping
Løg, bacon og syltede tomater
Rump of veal with, bacon, onions and pickled tomato


Osten

Variation af Europæiske oste, med
Knudhule-kiks og kvæde
Selection of European cheese with biscuits and quince marmalade


Desserten

“Årets Høstdessert”
Blomme-Pekannød-Vaniljeis-”Remonce”
Late summer dessert plums, pecan and
vanilla ice-cream

 

Snacks+4-retter 489,- pr. kuvert.
Snacks+5-retter 545,- pr. kuvert.
4-glas vinmenu 380,- pr. kuvert. 
5-glas vinmenu 455,- pr. kuvert.
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- pr. kuvert.
1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,- pr. kuvert.
Alkoholfri saftmenu 4-glas 260,- pr. kuvert.
5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert.

Restaurant-chefens ”FAVORITMENU 2”

Snacks

And-Tomat-Kartoffel
Appetizer: Duck-Tomato-Potato


Forret

Tortellini med jomfruhummer og svampe
Tortellini with lobster and mushrooms


Hovedret

Fransk due med calvadossky, majs og
dauphine-kartoffel
French pigeon breast with calvadossauce, corn and pommes dauphine


Dessert

Syltet pære med æblesorbet, ”pære-cognac”,
citronmelisse og sød-saltede cashewnødder
Preserved pear with Xante liquer, sweet and salty cashew nuts, lemon balm leaves and apple sorbet


Appetitvækker + 3-retter 420,- pr. kuvert

Tilvalg af 3-glas vinmenu 375,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 3-glas 240,-
Alkoholfri saftmenu 3-glas 240,- pr. kuvert

Køkkenchefen anbefaler!

En helaften på Knudhule….!

Prøv hele Molevitten:

Snack, Aperitif, 5-retter høstmenu , 5-vine, kaffe, avec og chokolade
Kr. 1110,-

A la Carte

Forretter & Småretter

Krabbe-potage med tykmælk og urteolie 135,-
Crab-pottage soup with sour milk and herbal oil

 

Tun og laksetatar med agurk og chili 135,-
Tuna and salmon tatar with cucumber and chili

 

Tortellini med jomfruhummer og svampe 175,-
Tortellini with lobster and mushrooms

 

Spansk luksusskinke - Pata negra med crostini og dip 150,-
Pata Negra - Top quality Spanish cured ham with dip

 

Ristede svampe med persille og hvidløgsbrød 125,- (vegetarisk)
Fried mushrooms with parsley and garlic bread

 

Cæsar-salat “Autumn style” med bacon, kylling og lagret parmesan 125,-
Cesar-Salad with bacon, chicken and parmesan cheese

Hovedretter

Ungehane og gnocchi, med hønsesky, salsiccia og portobello 250,-
Gnocchi with chicken, salsiccia and mushroom


Steak af oksefilet med pommes frites, kålsalat og baconsmør 299,-
Steak of beef with French-fries, salad and bacon-butter

 

Kalvecullotte med urtetopping 250,-
Løg, bacon og syltede tomater
Rump of veal with, bacon, onions and pickled tomato

Fransk due med calvadossky, majs og dauphine-kartoffel 299,-
French pigeon breast with calvadossauce, corn and pommes dauphine


Parmigiana di melanzane 250,-
”Lasagne” med tomatsauce, ovnbagt aubergine og tomatsalat med basilikum (vegetarisk)
Baked “lasagne” with aubergine, tomato sauce, parmesan cheese and tomato salad


Pandestegt Hanstholm rødspætte 250,-
kaperssmørsauce, små kartofler og smågrønt
Panfried plaice, capers sauce, potatoes and greens

Desserter by Sisse

Solbærmousse med kakao, sprød mælkechokolade og vaniljeis 100,-
Blacks currant mousse with cacao, crispy milk chocolate and vanilla ice-cream

 

“Årets Høstdessert”
Blomme-Pekannød-Vaniljeis-”Remonce” 100,-
Late summer dessert plums, pecan and vanilla ice-cream

 

Syltet pære med æblesorbet, ”pære-cognac”, citronmelisse og sød-saltede cashewnødder 100,-
Preserved pear with Xante liquer, sweet and salty cashew nuts, lemon balm leaves and apple sorbet

 

Chokolade variation med kirsebær og is 100,-
Variation og chocolate with cherries and ice-cream

 

Baked Alaska 100,-
Kage, passionfrugt, marengs og sorbet
“Baked Alaska” cake, passionfruit merengue and sorbet

 

Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 75,- (Serveres for børn op til 14 år)
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce (served only for children up to the age of 14 years old)

 

Ost

Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og kvæde 125,-
Selection of European cheese with biscuits and quince marmalad

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-
Filled chocolate

2 mini flødeboller 45,-
Chocolate, merengue and marzipan

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 135,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Scroll to Top