Årets festtilbud 2024 – Classic aften
Aperitif: Bianca Vigna, spumante secco, Italien, og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ)
3-retters festmenu
Forret
Variation af fisk og skaldyr
Hellefisk, scampi, fiskesauce, laks, håndpillede rejer og ”kaviar”
La Vieille Ferme Blanc, Famille Perrin
Hovedret
Kalvefilet med fem slags garniture efter årstiden, kartoffelrøsti og kalveskysauce
Luma Rosso Terre Siciliane Italien
Dessert
Mousse af bær og hvid chokolade, friske bær, is og sorbet
Brachetto d’Acqui San Maurizio Dolce Rosé,
Vallebelbo, Piemonte, Italien
Vin ad libitum Classic med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med småkager og Château Beaulon VS-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
Natmad
Dansk pølsebord med pølser, skinker, steg og brød
990,- pr. kuvert
Få en fjerde ret med tilhørende vin for 130,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse, samt morgenmad fra 365,- pr. person (enkeltværelse 650,-).
Prisen for overnatning gælder kun ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Årets festtilbud 2024 – Premium aften
Aperitif: Cava brut N de N organic, Spanien og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ)
3-retters festmenu
Forret
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter
Galope, Chardonnay,Còtes de Gascogne
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad med urtestegte grøntsager, kartoffelrøsti, ruller med svampevariation og sæsonens grønt
Colle Alto Cabernet, Corte Moschina, Veneto, Italien
Dessert
”Dessertdrøm” – mørdejsbund med hyldeblomst, jordbærmousse og sorbet
Château du Mont, St. Croix du Mont, Frankrig
Vin ad libitum Premium med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin + tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Spansk og italiensk charcuteri med terriner, spyd, skinker, diverse dip samt brød
1.269,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 365,- pr. person (enkeltværelse 650,-).
Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Årets festtilbud 2024 – GOURMANDISE 4-retters
Aperitif: Cava brut N de N organic, Spanien (eller alkoholfrit alternativ) og 3 små happere
4-retters festmenu
Forret
Krabbesalat med mango og mild chili
Cuvée Trimbach, F. E. Trimbach, Alsace, Frankrig
Mellemret
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie
Sauvignon Blanc, Astrolabe, Marlborough, New Zealand
Hovedret
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité
og mild sennepssauce
Pinot Noir Dashwood New Zealand
Dessert
Hindbærcharlotte med vaniljeis, mandelkage og knas
Brachetto d’Aqui, San Maurizio Vallebelbo, Italien
Vin ad libitum Premium med passende vine(8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand.
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin + tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Dyrlægens natmad med lun leverpostej, saltkød, sky, løg, karse og rugbrød
1.399,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 365,- pr. person (enkeltværelse 650,-).
Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 4-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret
Årets festtilbud 2024 – Tapas & Vin aften
Aperitif: Beefeater London Pink & Fever Tree elderflower Tonic og salte snacks (eller alkoholfrit alternativ)
TAPAS-BUFFET 2024
Små scampispyd med mojosauce
Laks med mandelcreme og rødbede
Rillette af hellefisk med citron og olivenolie
Sprøde rejer med limemayo
Grillede artiskokker med sprød bacon og cæsardressing
Letstegt tun med sesam og nudel
Råmarineret kammusling i persilleolie
Cava brut N de N organic, Spanien
Salat med gedeostecreme, oliven og mango
Kartoffelsalat med mayo-dijon-vinaigrette
Carpaccio med citron og oliven
Mammutoliven og grønne spanske oliven
Skiver af serranoskinke med syltet grønt
Ristede hvidløgssvampe med piri piri
Spansk tortilla med kartoffel og piment
Skiver af oksefilet med tomatsauce
Croquetas med skinke
Vitello tonnato med mild tunsauce
Las Tres Filas Bodegas Merayo Bierzo Spanien
Manchego og Valdeon med syltet figen
Creme catalane
Jordbær med creme og krokant
Mousse af mørk chokolade
Choko-mochais med vaniljesauce
Semillon-Gewürztraminer, Chile
Vin ad libitum Premium med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Soberano Brandy eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin + tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Hotdogs med tilbehør
1.399,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 365,- pr. person (enkeltværelse 650,-).
Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Yderligere information
Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:
- Selskabslokale
- Opsætning
- Borddækning
- Blomster
- Betjening